Scroll to top

Zonder beleving geen succes

Het opzetten van een programma vraagt om precisie en aandacht. Het succesvol uitvoeren van een programma, activiteiten, evenementen en projecten vraagt om een gedegen projectplanning en communicatiecampagne.
Interne communicatie en marketing zijn essentieel om  medewerkers echt te activeren en te motiveren. Beleving is een hele belangrijke succesfactor.
Hoe goed de achterliggende gedachte of de intentie ook is, zonder beleving geen succes. Een sfeer creëren die niet dwingend, belerend of arrogant is.
Maar motiverend, nuchter, gezellig en inspirerend is. Daar staan wij voor. Bewegen is beleven.

Neem contact op

Kennismaking

De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom komen wij graag vrijblijvend bij uw op bezoek voor een gesprek over vitaliteit. Uiteraard brengen wij dan ook graag uw wensen en behoeften in kaart.

Programma op maat

Een programma kan alleen slagen als het toegespitst is op uw organisatie, daarom is maatwerk de standaard. Aan de hand van uw wensen en behoeften presenteren wij u een passend, uniek en origineel programma.

Uitvoering

Het maatwerkprogramma voeren wij voor u uit. Zichtbaar, met passie, drive en verantwoordelijkheid. Wij verzorgen het hele traject en blijven met u in contact over de voortgang.

Evaluatie

Heeft het programma het gewenste effect gehad? Zijn er zaken veranderd waardoor bijsturen nodig is? Evalueren is een belangrijk onderdeel, zowel tijdens als na afloop.

Advies

Initiatieven laten slagen

Regelmatig vliegen er verschillende initiatieven en interventies voorbij. De week van de vitaliteit, de week van de gezonde kantine, de “fiets naar je werk”- week en zo nog vele andere goede initiatieven-weken. Allemaal hele goede intenties, maar zonder een echte follow-up en beperkte communicatie. Gewoontes veranderen niet in een week en zonder een campagne komt er geen verandering.

Wij adviseren en denken graag mee over initiatieven en interventies. Wij herkennen valkuilen, kennen vele ‘best practises’ en daarmee ook de invloed en randvoorwaarden voor succesvolle programma’s.

Sparren? Wij komen graag met u in gesprek.

Neem contact op

Bewustwording programma

Haal het beste uit jezelf!

Hierin draait alles om wat iemand zelf kan doen om zijn energie op peil te houden. Wat helpt om je fit te voelen en de juiste balans in je leven te vinden? Wat dat is, is voor iedereen verschillend. Voor de één gaat het om concentratie en focus. Voor de ander gaat het om voeding, ontspanning, of beweging. Zowel binnen als buiten kantooruren kun je van alles doen om je energie te vergroten of te behouden. Als je je fit en energiek voelt, heb je meer plezier. Bewust worden van een gezonde leefstijl is de eerste stap bij het veranderen van gedrag en essentieel bij een succesvol vitaliteitsprogramma. Als je weet waar je staat en welk gedrag je wilt veranderen, kun je actie ondernemen.

 

Voorbeelden

Lunchlezingen  –  Inspirerende blogs  –  Themapresentaties  – Workshops

Neem contact op

Beweeg programma

Wij brengen iedereen in beweging

Onze beweegprogramma’s zijn gericht op het ontwikkelen van een duurzaam gezonde en actieve leefstijl. Alle programma’s zijn laagdrempelig zodat we elke medewerker in beweging brengen. Onze kracht is het motiveren van niet-sporters binnen organisaties naar een duurzame actieve levensstijl. Zonder sporten en toch in beweging!

 

Voorbeelden

Beweegchallenges   –  lunchsporten – Mindfulness

Neem contact op

Sport programma

Blijvend bewegen

Onze sportprogramma zijn doelgericht. Met diverse georganiseerde trainingen werken collega’s toe naar een uitdagend en sportief doel (binnen- of buitenland). Zoals bijvoorbeeld een halve marathon, of een uitdagende wandeltocht. Met frequente trainingen en tussentijdse doelen trainen medewerkers naar voor een sportief doel. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Om organisaties in beweging te krijgen is communicatie is erg belangrijk. Ons doel is om zoveel mogelijk deelnemers aangesloten, gemotiveerd en blijvend in beweging te krijgen.

 

Voorbeelden

Halve marathon –  Meerdaagse fietsevent  –  Alternatieve elfstedentocht

Neem contact op

Wij brengen medewerkers echt in beweging.

Bel, mail of kom gezellig langs.

Neem contact op