Scroll to top

Tips voor een actieve zomer


18 augustus 202118 augustus 2021No comments

Yay, vakantietijd! Onderneem leuke dingen met elkaar, nu heb je er tijd voor. Wij geven je een paar tips voor sportieve activiteiten om lekker in beweging te blijven tijdens de zomer. Alleen, met je gezin of met of met vrienden en vriendinnen. Veel plezier!

Suppen

Suppen staat voor Stand Up Paddle. Tijdens het suppen ben je lekker buiten in de natuur op het water bezig. Het is het enorm ontspannend en tegelijkertijd train je een groot deel van je lichaam. De perfecte combinatie van relaxen en toch sportief bezig zijn!

Padellen

Padel is de sport die iedereen op dit moment lijkt te doen. Mede dankzij influencer Bas Smit. En dat snappen wij volledig want padel is één van de snelst groeiende sporten in Nederland en is een mix van tennis en squash. Het is verrassend dynamisch, makkelijk te leren en houdt je superfit!

Kubb

Ken je Kubb al? Een gezellig gezelschapspel dat buiten wordt gespeeld met 2 tot 12 deelnemers. Iedereen kan meedoen, jong en oud. Het spel wordt gespeeld op een speelveld van minimaal 4 bij 6, maximaal 5 bij 10 meter. Het Kubbspel is trouwens een superleuk spel om mee te nemen op vakantie, om op de camping te spelen op een grasveld of juist op het strand!

Frisbeegolf

Frisbeegolf? Ja je leest het goed. Golf met een frisbee dus. De speler moet in zo min mogelijk worpen een bepaald traject afleggen. Het uiteindelijke doel is de frisbee in een target, een ronde metalen mand met daarboven loshangende kettingen, terecht te laten komen. Jong of oud, frisbeegolf is leuk voor iedereen. Geniet van de buitenlucht!
× Hoe kan ik je helpen?