Scroll to top
Alsjeblieft (website afbeeldingn)

Nationale Vitaliteitsweek 2023

Alsjeblieft, cadeautje! Met deze BlijeBreinBox heb je toegang tot een schat aan waardevolle inhoud. Wij wensen jou een week vol positieve energie, persoonlijke groei en veerkracht! We zijn oprecht benieuwd naar jouw belevenissen, dus als je jouw avonturen deelt op sociale media, vergeet dan niet om de hashtags #blijebreinbox en #nationalevitaliteitsweek te gebruiken en ons te taggen. We kijken ernaar uit om samen met jou de veerkracht te vieren!

 

Voor de beste ervaring, gebruik Chrome.

Webinar "The New Now" door Elke Geraerts

Verandering is een uitdaging én een kans. In het webinar op 28 september (16.00 tot 17.30) deelt Elke inzichten in hoe jij deze kans grijpt en waarom het tijd is om vitaliteit bovenaan de agenda te zetten. Reserveer snel je online stoel!

Online minigids "In 10 stappen veerkrachtig"

In de wervelende wereld van deadlines, vergaderingen en onverwachte koffievlekken op je shirt, is het tijd om te praten over een superkracht dat iedereen in zich heeft: veerkracht! In deze minigids lees je hoe je in 10 stappen jouw veerkracht sterker maakt.

Ontwerp posters

Speciaal voor jou en je collega’s hebben we kleurrijke posters ontwikkelt die een glimlach en extra dosis reflectie opleveren. Print ze uit en hang ze op een opvallende plek op, gegarandeerd dat je je collega’s ziet glimlachen!

Kortingscode boek “De mentale reset”

Alsjeblieft! Gebruik kortingscode SEPP voor een mooie korting van 15% voor het boek van Prof. dr. Elke Geraerts “De mentale reset”. Een boek met handvatten om je voor te bereiden op de vele uitdagingen van leven.

De BlijeBreinBox is initiatief een vanuit Seppworks en We Are Energy:
een groep van vier energieke organisaties die geloven in de kracht van vitaliteit.
× Hoe kan ik je helpen?