Scroll to top

Lekker in beweging met Bribus Beweegt

Bij Bribus bouwen ze keukens. Al meer dan 90 jaar. Met een team van 300 professionals bedenken, maken en monteren ze duurzame kwaliteitskeukens. Van kleine keukentjes tot grote keukenprojecten, daar draaien ze hun hand niet voor om. Werk je bij Bribus dan krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, op professioneel én persoonlijk gebied. En Bribus Beweegt helpt daarbij. Hoe? Dat lees je hier!

 

Wat is Bribus Beweegt?

Samen met Bribus hebben we een programma opgezet dat medewerkers inspireert en motiveert om zowel fysiek als mentaal in beweging te komen. Niet omdat er per se een groot probleem was – natuurlijk, ziekteverzuim komt ook bij Bribus voor. Maar vooral om aandacht te geven aan hun medewerkers. Om hen iets te bieden wat hen fitter maakt en aan het denken zet. En bovenal, iets wat gewoon leuk is om samen te doen. Want die saamhorigheid is belangrijk.

Bribus Beweegt is het vitaliteitsprogramma voor alle medewerkers. Met een frisse huisstijl, logo en uitgebreide communicatiestrategie. Want ook hier: communicatie is key! Zeker met een twee totaal verschillende doelgroepen (monteurs en kantoorpersoneel).

Wat hebben we gedaan?

Het programma zit boordevol leuke activiteiten. Denk aan inspirerende lunch & learns met sprekers als Dai Carter en Herre Zonderland, grote evenementen zoals de Bribus Familiedag en workshops over generatieverschillen. Verder organiseren we ook de Fiets naar je Werk Dag (lees hier hoe dat ging), kookworkshops (in eigen showroom, uiteraard), wekelijkse padel en yoga, nemen we deel aan de Mud Masters met voorbereidingstrainingen én staat er een mooie groep aan de start van de uitdagende Montferland Run. En óf Bribus Beweegt!

Hoogtepunten

Het hoogtepunt van vorig jaar was de Bribus Familiedag. Medewerkers en hun gezinnen beleefden een dag vol plezier, sportieve uitdagingen en gezelligheid. Deze dag versterkte de banden tussen collega’s en zorgde voor onvergetelijke herinneringen. En wij? Wij genoten net zo hard van al die lachende gezichten.

 

Deze lessen hebben we geleerd

Ok ok, niet alles verliep vlekkeloos. Mindfulness en positieve psychologie vielen wat minder in de smaak bij de nuchtere Achterhoekers van Bribus. Maar hé, van elke ervaring leer je, toch? Dit inzicht hielp ons om het volgende jaarprogramma nog beter af te stemmen.

Win-win-win situatie

Wat Bribus Beweegt zo bijzonder maakt, is hun betrokkenheid bij goede doelen. Bij elke stappenchallenge die we organiseren, dragen ze bij aan een goed doel. Zo maken ze niet alleen zichzelf, maar ook de wereld een stukje beter. Hoe prachtig is dat! Een win-win-win situatie, vinden wij.

 

Dit levert Bribus Beweegt op

Harde cijfers zijn er niet. Maar wat we wel weten is dat Bribus Beweegt de band tussen medewerkers versterkt, ze zowel fysiek als mentaal in beweging brengt én bijdraagt aan een goed doel. Een win-win-win situatie, vinden wij.

 

Bedankt Bribus voor jullie vertrouwen en de prettige samenwerking.

Feitjes:

• Bribus bedenkt, maakt en monteert duurzame kwaliteitskeukens. Ze combineren vakmanschap met moderne productietechnologieën om keukens te ontwikkelen voor de zakelijke markt, zoals vastgoedbeheerders, woningcorporaties, recreatieparken en zorginstellingen.
• Aantal werknemers: meer dan 300
• Locaties: Nederland
• Online/offline programma: offline
• Samen in beweging sinds : 2020
× Hoe kan ik je helpen?