Scroll to top

Kletterende padelrackets, lasergame-strategieën en de geur van apfelstrudel. Dit was de Bribus Familiedag 2023!


27 november 202327 december 2023No comments

Het is zaterdagochtend, families druppelen binnen op het hoofdkantoor van Bribus in Dinxperlo en twee dames van PEER Toftheater zorgen voor een warm welkom. Het tovert direct een glimlach op de gezichten. Dat belooft heel wat leuks!

Een kijkje in de keuken

De dag begint met een kijkje in de keuken. Letterlijk en figuurlijk! Onder leiding van collega’s, krijgen familie, vrienden of andere belangstellenden een rondleiding door ons hoofdkantoor, de showroom en de logistieke hallen. Hoe leuk is dat! De trots spatte er bij iedereen af.

Inspiratie van Jeroen Smits

Na de rondleiding, een heerlijke lunch en de officiële opening door directeur Wim Diersen, is het tijd voor een bijzondere inspiratiesessie. Niemand minder dan Jeroen Smits, de veelzijdige presentator, comedian en ondernemer, verzorgt een inspirerende lezing met een quiz.

Maar dat is nog niet alles! Een kookworkshop brengt families samen in de keuken, waar al snel de heerlijke geuren van soep en apfelstrudel opstijgen. Een waar culinair spektakel! Ook de jongere generatie (en toekomstige Bribus-medewerkers 😉) worden niet vergeten. Speciaal voor hen is er de Kidsrun, waar kleine voetjes vol enthousiasme 1 of 3 kilometer door de expeditiehal rennen terwijl ouders aan de zijlijn aanmoedigen.

Verder zorgen de foodtrucks voor een smaakexplosie met allerlei lekkernijen, waardoor niemand met een knorrende maag hoeft rond te lopen. En de sportievelingen kunnen zich uitleven met padel, yoga, lasergamen en airhockey. Padelrackets kletteren, yogamatten worden uitgerold, en lasergame-strategieën worden fluisterend besproken. Het terrein bruist van activiteit en gelach!

“Het is geweldig om te zien hoe blij en trots Bribus-collega’s zijn als ze hun werk aan hun familie en vrienden laten zien! En samen bewegen verbindt, dat kun je wel zeggen.”

Bribus verbindt

Kortom: een dag met voor elk wat wils. Deze Familiedag zal niet snel vergeten worden! Het samenzijn, de lachende gezichten, het heerlijke eten, de sportieve uitdagingen – een dag vol warmte en verbondenheid. Samen zijn wij Bribus.

Wil je nou werken bij zo’n toffe werkgever? Bribus heeft nog vacatures! Check https://www.bribus.nl/werken-bij-bribus/vacatures

× Hoe kan ik je helpen?