Scroll to top

Initiatieven gezond (thuis)werken in tijden van corona

Corona leert ons dat het juist nu van belang is om aandacht te hebben voor vitaliteit en te investeren in de gezondheid van medewerkers. Actieve en vitale medewerkers brengen organisaties verder. Wij hebben ervaren dat er online meer dan genoeg mogelijk is om medewerkers in beweging te krijgen en op afstand verbinding te houden met je team.

Stappenchallenge

De online beweegchallenge is een gezonde, uitdagende stappenstrijd tussen collega’s. Houd bij wie de meeste stappen zet, bekijk dagelijks een korte online workout en laat je inspireren door handige tips. Allemaal met één eenvoudige app.

Online festival

Niet met je laarzen in de blubber of in de rij staan voor de toiletten, maar een festival gewoon lekker thuis achter je laptop. Een dag bomvol energieke online activiteiten. Wat dacht je van yoga, zumba, een kookworkshop, boksen, een masterclass en nog veel meer.

Online inspiratiesessies

Vergroot je kennis met online masterclasses en inspirerende webinars over bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, positieve mindset, vitaliteit en veerkracht.

Op maat gemaakt

Out of the box denken? Dat doen we het liefst! Samen met jou bedenken we een uniek en op maat gemaakt programma. Denk eens aan inspirerende, korte video’s, virtual challenges of frisse energizers.

Verder kletsen?

Wij bruisen van de ideeën om jouw medewerkers in beweging te brengen. Nieuwsgierig? Een (digitale) kennismaking is zo gepland.

× Hoe kan ik je helpen?