Scroll to top

Communicatie: de sleutel voor een succesvol vitaliteitsprogramma

Jij wilt vitaliteit binnen jouw organisatie op een unieke manier tot leven brengen, en dat kan! Want laten we eerlijk zijn, goede communicatie is de sleutel die het verschil maakt tussen een vitaliteitsprogramma dat opvalt en eentje dat vergeten wordt. Hoe wij dat doen? Met een combinatie van logisch nadenken en verrassende inzichten, onderbouwd met de laatste theorieën en onderzoek. Net zoals we hebben gedaan met Jos.

 

Zonder een goed plan, de juiste tone of voice en aansprekende middelen die opvallen, komt er geen kip naar die leuke activiteit die is georganiseerd. En da’s toch best zonde. Lees verder en ontdek hoe goede communicatie het verschil maakt, waar we jou bij kunnen helpen en voorbeelden die je zullen inspireren.

Wij helpen je graag bij

➡️ Online communicatie: We maken een plan voor online communicatie dat jouw werknemers niet alleen betrekt en motiveert, maar ook zorgt voor een positieve werkcultuur en het halen van al die vitaliteitsdoelen.

 

➡️ Offline communicatie: Met onze creatieve offline communicatiemiddelen krijgen we jouw medewerkers van hun stoel en in beweging. We zorgen voor bewustwording en motivatie, zodat vitaliteit een feestje wordt. Geen saaie posters, maar pakkende en inspirerende uitingen.

 

➡️ Contentplanning: Een uitgebreide contentplanning die alles soepel laat verlopen. Van creatie tot publicatie, wij zorgen dat je boodschap altijd op het juiste moment op de juiste plek is. Consistent en doelgericht, zodat jij je doelen behaalt zonder gedoe.

 

➡️ Branding: We creëren een herkenbaar vitaliteitsmerk, compleet met een catchy naam, een strak logo, en kleuren en beelden die perfect matchen. Zo springt jouw vitaliteitsprogramma echt in het oog en blijft het hangen.

Hoe goede communicatie het verschil maakt

➡️ Creëert bewustwording: Pakkende communicatie zorgt voor bewustwording. Het laat je medewerkers niet alleen weten dat er een vitaliteitsprogramma bestaat, maar ook waarom het geweldig is en wat voor voordelen het met zich meebrengt.

 

➡️ Creëert betrokkenheid: Aansprekende, persoonlijke communicatie, denk aan succesverhalen van collega’s, zet jouw medewerkers in de startblokken om vol enthousiasme mee te doen aan allerlei vitaliteitsinitiatieven.

 

➡️ Merk perceptie: De manier waarop jouw organisatie praat over vitaliteit heeft invloed op hoe jouw medewerkers het merk ervaren. Als je laat zien dat vitaliteit topprioriteit heeft en dit op een toffe manier communiceert, toon je waardering voor de gezondheid van jouw medewerkers. En dat zorgt voor een positief imago!

 

➡️ Weerstand overwinnen: Weerstand tegen verandering is een bekende hobbel bij het uitrollen van vitaliteitsinitiatieven. Het geheim? Duidelijke en directe communicatie. Met heldere uitleg, het benadrukken van voordelen en het bieden van ondersteuning, overwinnen we samen die weerstand en maken we van twijfelaars enthousiaste supporters.

 

➡️ Informatie overbelasten: Te veel informatie kan verwarrend zijn. Daarom zorgen wij voor heldere en beknopte communicatie, waardoor essentiële informatie duidelijk wordt overgebracht zonder overbodige afleiding. Geen overkill aan details, maar precies wat nodig is.

 

➡️ Goede werkgever/partner: Steeds meer potentiële werknemers en klanten worden aangetrokken door bedrijven die zich inzetten voor het welzijn van hun medewerkers. Een bruisend vitaliteitsprogramma geeft een jouw organisatie een bijzonder karakter. Zo trek je niet alleen nieuwe talenten aan, maar ook boeiende zakelijke partners.

We maken het

SIMPEL

We houden het simpel en duidelijk, zodat jouw medewerkers de belangrijkste informatie gemakkelijk begrijpen. Geen ingewikkelde taal of verborgen boodschappen, alleen heldere communicatie die direct tot de kern komt.

CREATIEF

Onze communicatie is een feestje! We gebruiken creativiteit als ons geheime ingrediënt om een blijvende indruk te maken. Als confetti strooien we met ideeën en concepten die jouw boodschap laten sprankelen en beter laten hangen dan een feestelijk slinger.

UITNODIGEND

Onze campagnes zijn als een open uitnodiging voor jouw medewerkers om mee te doen en deel te nemen. We creëren een omgeving waarin interactie wordt aangemoedigd en waarin iedereen zich welkom voelt. Nooit belerend, altijd positief en vol enthousiasme!

LEUK

Met een vleugje humor en een flinke dosis enthousiasme maken we van onze campagnes een waar spektakel. We weten hoe we de aandacht moeten vangen en hoe we een glimlach op het gezicht van jouw medewerkers kunnen toveren. Want laten we eerlijk zijn, het is vooral leuk, toch?

Een voorbeeld van ons werk: Philadelphia

Klaar om jouw vitaliteitsprogramma écht te laten leven?

Neem contact met ons op en ontdek hoe onze creatieve communicatie jouw vitaliteitsprogramma versterkt en jouw medewerkers in beweging brengt! Stuur ons een bericht of bel ons direct om een afspraak in te plannen. We kijken ernaar uit om samen met jou aan een vitale toekomst te werken!

× Hoe kan ik je helpen?