Scroll to top

De vraag achter de vraag


10 november 202110 november 2021No comments

Medewerkers maken een organisatie. Een organisatie is dus zo gezond als zijn medewerkers. Hierin investeren is belangrijk, het zorgt voor minder ziekteverzuim en een grotere betrokkenheid. Zoals Willie Wartaal al zong, “Een goed begin is het halve werk”. Maar waar begin je in hemelsnaam? Nou, bij onze quickscan.

Quickscan

It’s in the name: onze quickscan is een “snelle scan” die helpt om inzicht te krijgen hoe het ervoor staat met vitaliteit binnen jouw organisatie. Laten we duidelijk zijn, het is geen PMO of wetenschappelijk onderbouwd onderzoek met 30 kantjes. Het is wel een laagdrempelige, duidelijke en vooral snelle (goh) vragenlijst. Medewerkers bevragen en de vraag achter de vraag achterhalen helpt je aan de juiste informatie. Onze quickscan richt zich op de verschillende invalshoeken van vitaliteit: mentaal, voeding, fysiek, rust & herstel, bevlogenheid en sociaal. Deze resultaten vormen de basis voor een vitaliteitsprogramma. Een op maat gemaakt programma dat aansluit op de wensen en behoefte van jouw medewerkers maakt de kans op succes, en daarmee een vitale(re) werkvloer, natuurlijk veel groter.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden? Wij gaan graag met je in gesprek en vertellen je alles over onze quickscan. Neem contact met ons op of bel direct naar 0314 – 23 40 41.
× Hoe kan ik je helpen?