Scroll to top

Fiets naar je Werk-dag bij Bribus


15 mei 2024No comments

Bij Bribus houden ze van actie en gezonde gewoontes. Wat past daar beter bij dan de landelijke ‘Fiets naar je Werk-dag’? Met een knipoog en een serieuze missie hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt. Met succes!

 

Hoe het begon

Het begon met het aankondigen van de dag. Opvallende flyers met inspirerende fietsroutes, humor en een knipoog naar collega’s gingen als warme broodjes over de toonbank. Het hele kantoor was in rep en roer. Er hing elektriciteit in de lucht! En niet alleen van de fietsaccu’s.

Samenwerken met de lokale fietsenwinkel

Een belangrijk ingrediënt van het succes was de samenwerking met de lokale fietsenmaker, Harm Takke Tweewielers. Zij stelden niet alleen hun werkplaats ter beschikking, maar ook hun personeel voor een snelle fietscheck. Alle Bribus-collega’s die op de fiets verschenen, ontvingen een ludieke ‘Check je fiets-ticket’, waarmee ze kosteloos terecht konden bij Harm Takke Tweewielers.

De grote dag

Op de Fiets naar je Werk-dag zelf stond ons enthousiaste team paraat. Er was geen ontkomen aan; wie met de fiets naar het werk kwam, werd begroet met een lach, een ‘Check je fiets-ticket’ en een gezonde dosis enthousiasme.

 

“Dit was niet zomaar een fietsdag; het was een feestje op twee wielen!”

 

Missie geslaagd

Het resultaat? De fietsenstalling stond vol, er was reuring op de werkvloer en de energie spatte ervan af. Bribus-collega’s werden aangestoken met het fietsvirus en er hing een ‘positieve vibe’ in de lucht zoals Jeroen Bluiminck (manager HR) zelf zegt.

 

De ‘Fiets naar je Werk-dag’ was niet alleen een eenmalig evenement, maar een startpunt voor een gezonde gewoonte. Bribus lanceerde op dat moment ook de 50% extra reiskostenvergoeding als je met de fiets komt. Én ze hebben nu zelfs een leasefiets-plan! Gratis tip: kijk snel op https://www.bribus.nl/werken-bij-bribus/ want ze zoeken nog collega’s. 😉

 

Fiets volgend jaar mee!

Fiets naar je Werk-dag 2025 staat gepland in mei. Zet alvast een reminder in je agenda en doe je voordeel met dit succesverhaal bij Bribus. Heb je hulp nodig? Wij helpen je graag het organiseren van zo’n energieke dag!

× Hoe kan ik je helpen?