Scroll to top

Hoe ziet ons vitaliteitsprogramma eruit?


10 september 202010 september 2020No comments

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: op maat gemaakt, precies zoals de klant het wil. Zo simpel is het. Wij hebben geen standaard vitaliteitsprogramma op de plank liggen. Maar goed ook, want elke organisatie is weer anders. Andere mensen, andere wensen, andere prioriteiten. Wel houden we standaard rekening met een paar belangrijke dingen, in deze #seppinspireert ontdek je welke dat zijn.

 

Losse flodders? Ons niet gezien

We zien het vaak gebeuren: eenmalig een fruitmand, een sportdag of een inspirerende workshop. Af en toe een losse activiteit organiseren is leuk, maar vitale medewerkers krijg je niet met een enkele activiteit. Daar is meer voor nodig: een samenhangend en gestructureerd programma. Daarom zie je ons niet snel losse activiteiten organiseren. Onze voorkeur gaat uit naar een geïntegreerd programma met als doel dat vitaliteit onderdeel van een organisatie wordt. Werken aan je vitaliteit wordt zo de normaalste zaak van de wereld.

 

De pijlers

Bij al onze activiteiten richten wij ons op een van de vitaliteitspijlers: mentale veerkracht, rust en herstel, voeding of fysieke activiteiten. We vinden het belangrijk dat alle activiteiten laagdrempelig zijn, met een positieve insteek en verzorgd door professionals. Want nee, wij geven zelf geen yoga- of bootcamplessen. Wij faciliteren de lunchlezing en vinden de juiste experts om het woord te voeren. Een kwestie van weten waar je goed in bent en de juiste mensen om je heen verzamelen.

 

Beleving is key

Hoe goed de intentie ook is, voor alle vitaliteitsprogramma’s geldt: zonder beleving geen succes. Wij creëren de juiste beleving met gerichte communicatiecampagnes waarin we enthousiasmeren, informeren en medewerkers aansporen om in beweging te komen. Daarbij hoort ook: het beestje een naam geven. Onze programma hebben altijd een ludieke, energieke naam. Zo wordt het vitaliteitsprogramma een begrip en eigen in de organisatie

 

Weten welke vitaliteitsprogramma’s wij de afgelopen jaren -samen met de klant- hebben ontwikkeld? Je vindt er een aantal terug op deze pagina. Laat je inspireren, wie weet kom je nog op ideeën voor jouw organisatie! Interesse om samen verder te praten over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij wel, neem contact met ons op.

 

× Hoe kan ik je helpen?