Scroll to top

Ken jezelf, wees jezelf en kies jezelf.


21 december 202327 december 2023No comments

Ken jezelf, wees jezelf, kies jezelf

Zo beginnen Harry Geurkinkย enย Jelmer Derksenย vanochtend hun workshop. Deze quote staat toevallig op een boek dat op tafel ligt, maar past beter dan ooit bij wat we gaan doen.

We gaan namelijk het ijsbad in! Een IJSBAD? “Zijn jullie niet goed bij je hoofd of zo?”

Nou ja, iets met ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ต๐˜ช๐˜ค๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ. We kunnen wel van de daken schreeuwen dat een ijsbad “geweldig is om samen met je team te doen” of dat een ijsbad “je een enorme energie boost geeft”. Maar eerlijk gezegd wisten we zelf niet preciรฉs hoe het voelt.

Dit is waanzinnig

Tot nu dan. Want wow, dit is echt waanzinnig! Eerst je ademhaling trainen, je voorbereiden en dan dat ijsbad trotseren.

En weet je, het gaat eigenlijk veel verder dan alleen dat ijskoude water. Jezelf kennen, je grenzen kennen en jezelf onder controle houden met behulp van je ademhaling, dat is de echte winst.

Een boost voor je immuunsysteem

Dus nu kunnen we รฉcht van de daken schreeuwen: ga met je team deze uitdaging aan! Wedden dat er daarna een gevoel van trots, geluk (hallo vrijgekomen gelukshormonen) en overwinning is? En dan hebben we het nog niet eens over het immuunsysteem dat een boost krijgt. Wij weten het, nu echt ๐Ÿ˜‰.

Een grote dankjewel aanย Immuun.Training, met wie we vaker heel fijn samenwerken om deze ijsbadchallenge te organiseren.

Dus, zin in een frisse (nieuwjaars)duik? Stuur vooral een berichtje!

× Hoe kan ik je helpen?