Scroll to top

In beweging met… Anne


2 februari 20222 februari 2022No comments

Wij geloven in de kracht van beweging. Medewerkers in beweging krijgen en de beste versie van jezelf worden, daar ligt onze passie. En onze eigen Anne, projectmanager en vitaloog, houdt zich dagelijks bezig met vitaliteit op de werkvloer. Want voorkomen dat medewerkers uitvallen is volgens ons nog altijd beter dan genezen.

Vitale organisatie

Anne: Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt. Werken is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Maar mijn vrienden, familie en gezondheid staan bovenaan.Twee jaar geleden heeft Anne haar diploma als vitaloog gehaald. Een vitawatte? Als Vitaloog in opleiding, leer je hoe je vitaliteit in organisaties integreert. Als vitaliteitsmanager bij onze opdrachtgever TenneT is ze dagelijks met haar passie bezig. “Het gaat er vooral om hoe je ervoor zorgt dat alle medewerkers enthousiast zijn over vitaliteit. Dat ze inzien dat meedoen aan activiteiten je verder helpt.”

Lekker in je vel

Goed voor jezelf zorgen is volgens Anne meer dan alleen hardlopen en groentes eten. Vitaliteit gaat veel verder dan dat. Heb je inzicht in hoe vitaal en gezond je bent, en hoe je in het leven staat? Doe je voldoende leuke dingen, waar haal je energie uit? Als levensgenieter pur sang is ze hier zelf ook bewust mee bezig. Ja ik durf wel te zeggen dat ik me vitaal voel. Voor mij geldt natuurlijk ook practice what you preach 😉 Ik zit lekker in mijn vel door gezond eten, voldoende beweging en tijd voor dingen die me energie geven. Hopelijk komt er een einde aan de strenge coronamaatregelen, dan kunnen we er ook weer op uit. Dat is voor mij wel belangrijk, dan geniet ik extra van het leven.”

Tot slot heeft Anne nog een advies voor werkgevers: “Zorg goed voor je medewerkers. Zo voorkom je dat medewerkers uitvallen, en zorg je dat ze gelukkig zijn en doen wat ze leuk vinden. Corona heeft al veel duidelijk gemaakt denk ik. Maar het inzien van het nut van vitaliteit is voor elke werkgever een belangrijk inzicht. Ik hoop dat er steeds meer bewustwording komt. En daarvoor gaan we graag het gesprek aan met elkaar.

× Hoe kan ik je helpen?