Scroll to top

Kaemingk: fit for all seasons


21 oktober 202121 oktober 2021No comments

Hoera, wij gaan heerlijk het weekend in! Voor onze relatie Kaemingk mogen we opnieuw een vitaliteitsjaarprogramma organiseren.
Sinds een aantal jaar werken wij samen met Kaemingk aan de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Want: gezonde en gemotiveerde medewerkers brengen je organisatie verder. Dat vindt Kaemingk gelukkig ook. Het bevorderen van de gezondheid en werkbeleving van medewerkers is daarom een structureel onderdeel van hun beleid. En wij mogen daarbij helpen.
Onder de noemer ‘Fit for all seasons’ (it’s in the name ;)) richten we ons met name op de vier pijlers: mentale weerbaarheid, rust en herstel, voeding en fysieke activiteiten. Voor iedere pijler hebben we een gevarieerd aanbod bedacht. Een kleine greep uit het programma: een ijsbadchallenge, een leiderschapsprogramma, vitaliteitsworkshops en een kookworkshop. En dat in combinatie met een pakkende communicatiecampagne. De juiste boodschap op een enthousiaste manier communiceren. Niet belerend maar positief en stimulerend. Want zonder beleving geen succes. Dankbaar en trots zijn we op deze fijne samenwerking!
Mogen we binnenkort ook voor jou aan de slag? Doen we graag, dus neem gerust contact met ons op dan drinken we een kop koffie. Of thee 😉
× Hoe kan ik je helpen?