Scroll to top

Seppworks werk(t)!

Bekijk onze recente succesverhalen maar eens.

Medewerkers in beweging brengen, fysiek en mentaal. Altijd met een grote glimlach: wij houden ervan! Onze vitaliteitsprogramma’s zijn altijd uniek en op maat. We dompelen ons onder in jouw wereld om een pakkend programma en passende communicatie te creëren. Laat je inspireren door een paar klantcases, of hoe wij ze liever noemen: succesverhalen. Niet om te pronken. Maar misschien haal jij er wel inspiratie uit.

Meer zichtbaarheid voor Philadelphia Vitaal

Al een tijdje lopen we rond bij Philadelphia. Wat doen we hier precies om medewerkers in beweging te krijgen? Hoe zorgen we voor energie in de organisatie? En wat levert het tot nu toe op?

5 jaar Kaemingk "Fit For All Seasons". De do's en dont's!

Kaemingk is een jonge, hands-on organisatie waar maar liefst 500 enthousiaste medewerkers zich elke dag inzetten voor de groothandelbranche. Een onwijs gave organisatie in de Achterhoek dus. En wij mogen daar gewoon mee samenwerken! Ontdek hoe.

Groter dan groots: Always Energy bij TenneT Nederland en Duitsland.

Een kijkje in keuken bij het Always Energy-project bij TenneT (Nederland en Duitsland). Ontdek hoe het vitaliteitsprogramma er bij TenneT uitziet, wat er goed werkt en juist helemaal niet!

Door de modder en op de yogamat met Bribus Beweegt

Met een team van 300 professionals bedenkt, maakt en monteert Bribus duurzame kwaliteitskeukens. Van kleine keukentjes tot grote keukenprojecten, ze draaien hun hand er niet voor om. Werk je bij Bribus dan krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, op professioneel én persoonlijk gebied. En Bribus Beweegt helpt daarbij. Hoe? Dat lees je hier!

Seppworks heeft ons geholpen bij (de start van) ons vitaliteitsprogramma en ondersteunt nog steeds bij de organisatie van interventies. De samenwerking vinden wij heel prettig: goed bereikbaar, erg laagdrempelig en altijd vrolijk en optimistisch. We doen het echt samen!
Lisa Arnoldus

- Lisa Arnoldus

Senior HR Business Partner bij AS Watson Benelux

Seppworks werkt transparant, er is goed contact en ze leveren kwaliteit. Bovendien tonen ze flexibiliteit en proactiviteit. Of het nu gaat om het verzetten van een workshopdatum of het uitstellen van een stappenchallenge, Seppworks denkt mee en regelt het zonder problemen!
Derk Alkema

- Derk Alkema

HR Adviseur Arbo en Vitaliteit bij Veiligheids-en Gezondheidsregio Gelderland-Midden

De samenwerking met Seppworks verliep uitstekend. De communicatie uitingen werden op tijd en kant en klaar aangeleverd. Seppworks denkt enthousiast mee en alles verloopt zoals afgesproken! Kortom, geweldig
Judith Banning

- Judith Banning

Communicatieadviseur bij Buurtplein Doetinchem

Elk gesprek met Seppworks bruist van enthousiasme, waarin mooie ideeën ontstaan en alle afspraken razendsnel worden opgepakt. Ik zou Seppworks zeker aanbevelen aan anderen? Seppworks geeft ons vitaliteitsprogramma inhoud, neemt daardoor veel uit handen en dat geeft een hele fijne ondersteuning.
Cherise van Steeg

- Cherise van Steeg

Managementassistent bij Philadelphia

Klaar om in beweging te komen?

Plan in een paar klikken een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Marja en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen!
× Hoe kan ik je helpen?