Scroll to top

Kremer loopt van ‘s-Heerenberg naar China


7 oktober 20217 oktober 2021No comments

Het zit erop, de KremerFIT Stappenchallenge. En wat was het een succes! De medewerkers van Kremer hebben in drie weken tijd zoveel mogelijk stappen gezet. Niet alleen gezond, maar vooral ook heel erg leuk. Met meer dan 10 miljoen stappen hebben ze de ‘finishlijn’ behaald, oftewel zo’n 7500 km. Dat is van ‘s-Heerenberg naar China!
Fitte medewerkers zijn minder snel ziek, zijn productiever en gaan met meer plezier aan de slag. Met KremerFIT wil Kremer vitaliteit naar de werkvloer brengen en iedere medewerker stimuleren de beste versie van zichzelf te worden zodat ze fysiek klaar zijn voor de toekomst.
Met op maat gemaakte communicatie campagnes enthousiasmeren we medewerkers aan te sluiten bij KremerFIT. Dit wordt ondersteund door het organiseren en faciliteren van diverse activiteiten. Zo maken we vitaliteit onderdeel van de bedrijfsvoering.
Denk je nu, dat lijkt mij ook interessant voor mijn organisatie? Laat het ons dan weten. Tijdens een kopje koffie en een potje pingpong denken we graag met je mee.
× Hoe kan ik je helpen?