Scroll to top

Maak tijd voor vitaliteit


7 oktober 202124 november 2022No comments

Staat het vitaler maken van jouw organisatie al op de begrotingsplannen voor het nieuwe jaar? Vaak wordt gedacht dat investeren in vitaliteit veel geld kost, waardoor het voor organisaties een drempel kan zijn om ermee te beginnen. Jammer! Ook met een kleiner budget kun je de vitaliteit in jouw organisatie verbeteren en dit thema op de kaart zetten. Voor zowel grote als kleine budgetten bieden wij leuke en laagdrempelige programma’s met een effectieve aanpak!

Werken aan een duurzame toekomst

Actieve en vitale medewerkers brengen organisaties verder. Investeren in de gezondheid van je medewerkers is belangrijk, het zorgt onder andere voor minder ziekteverzuim en een grotere betrokkenheid. Een zieke werknemer kost je als werkgever gemiddeld 250 tot wel 300 euro per dag. Een behoorlijke kostenpost dus. Maar wist je dat de investering per medewerker op het gebied van vitaliteit al kan vanaf minder dan één euro per dag? Wat een verschil!

Vitaliteitprogramma’s op maat

Een gezonde mix aan activiteiten waarmee we alle medewerkers mentaal en fysiek in beweging krijgen is ons doel. Denk bijvoorbeeld aan interactieve workshops, lunchlezingen, vitaal leiderschap trainingen, health checks of met het hele bedrijf de strijd aan gaan om de meeste stappen te zetten in een beweegchallenge. Onmisbaar voor het succes van het programma zijn onze wervende communicatiecampagnes. Door het leuk te maken krijg je als medewerker ècht zin om mee te doen.
Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Onze collega Marja denkt graag met je mee als het gaat om passende vitaliteitsprogramma’s en het budgetteren daarvan. Bel of app haar via 06-48 20 60 32. Ze helpt je graag op weg.
× Hoe kan ik je helpen?