Scroll to top

Meters maken met GroenLeven


24 december 202025 maart 2021No comments

Wow, wat hebben de medewerkers van GroenLeven een boel kilometers afgelegd dit jaar. Maar liefst 3(!) keer gingen zij een gezonde stappenstrijd met elkaar aan. Het is niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor je! Door voldoende te bewegen ontspan je, versterk je je immuunsysteem en maak je dopamine aan (dit zorgt weer voor een goed gevoel). Dus hup, meters maken!

Meters maken

Maarten de Groot, marketingmanager bij GroenLeven zegt het volgende over de stappenchallenge: “De stappenchallenge leeft enorm onder onze collega’s. We moedigen elkaar aan, geven virtuele schouderklopjes en we merken echt dat het een sportieve strijd oplevert. Een gezonde leefstijl helpt ons om mentaal, fysiek en sociaal gezond te blijven. En doordat de challenge laagdrempelig is kan iedereen aansluiten. Een paar collega’s zitten zelfs al op 500.000 stappen!”

Doe je mee?

Kom ook in beweging! Onze online beweegchallenge is een gezonde uitdagende strijd tussen collega’s. Check iedere dag wie de meeste stappen zet, bekijk dagelijks een korte online workout en laat je inspireren door onze posts. Allemaal in één eenvoudige app.

Wil jij het nieuwe jaar ook gezond starten met een stappenchallenge? Neem dan gerust contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

× Hoe kan ik je helpen?