Scroll to top
Alsjeblieft (website afbeeldingn)

Nationale Vitaliteitsweek 2023

Alsjeblieft, cadeautje! Het is tijd om jouw veerkracht te vieren! Van 25 tot en met 29 september is de Nationale Vitaliteitsweek. En daarom hebben wij speciaal voor jou en je collega’s: de BlijeBreinBox

Het thema van de Nationale Vitaliteitsweek? Veerkracht! 🚀 Een belangrijk thema. Veerkrachtig zijn helpt ons om met een glimlach door de uitdagingen van het leven te dansen, om te groeien, te stralen, en om ons sterk te houden, zelfs wanneer de stormen woeden. En omdat niets ons gelukkiger maakt dan blije gezichten, delen we dit cadeau gratis en voor niets met jou. Echt waar, er zit geen addertje onder het gras.

Wat zit er in de BlijeBreinBox? 
🧠 Een inspirerend webinar over mentale veerkracht voor leidinggevenden (ter waarde van € 4.500,-), verzorgd door niemand minder dan Prof. dr. Elke Geraerts van Better Minds at Work. Ook wel bekend als de Belgische Erik Scherder. Datum: donderdag 28 september van 16.00 tot 17.30 uur;
🧠 Een online mini gids “In 10 stappen veerkrachtig”, inclusief TEDx-talk, die je eenvoudig deelt met jouw medewerkers;
🧠 Een ontwerp voor posters die een glimlach en extra dosis reflectie oplevert, gemakkelijk te printen en op te hangen;
🧠 Een aantrekkelijke korting van 15% voor het boek van Prof. dr. Elke Geraerts “De mentale reset” (Tip: een leuk idee voor het kerstgeschenk 🎄).

Ben je net zo enthousiast als wij? Bestel vandaag nog de kosteloze BlijeBreinBox door je e-mailadres achter te laten (bestellen kan tot 25 september).    Bereid je voor op een week vol positiviteit, groei en veerkracht!

     

    De BlijeBreinBox is initiatief een vanuit Seppworks en We Are Energy: een groep van vier energieke organisaties die geloven in de kracht van vitaliteit.

     

    × Hoe kan ik je helpen?