Scroll to top
Alsjeblieft (website afbeeldingn)

Nationale Vitaliteitsweek 2023

Heh, jammer! Je grijpt net mis. De Nationale Vitaliteitsweek met als thema mentale veerkracht zit er nét op (of al iets langer, ligt er maar net aan wanneer je dit leest 😉). Speciaal voor deze week hebben wij de BlijeBreinBox in het leven geroepen, bestaande uit:

🧠 Een inspirerend webinar over mentale veerkracht voor leidinggevenden (ter waarde van € 4.500,-), verzorgd door niemand minder dan Prof. dr. Elke Geraerts van Better Minds at Work. Ook wel bekend als de Belgische Erik Scherder.
🧠 Een online mini gids “In 10 stappen veerkrachtig”, inclusief TEDx-talk, die je eenvoudig deelt met jouw medewerkers;
🧠 Een ontwerp voor posters die een glimlach en extra dosis reflectie oplevert, gemakkelijk te printen en op te hangen;
🧠 Een aantrekkelijke korting van 15% voor het boek van Prof. dr. Elke Geraerts “De mentale reset”.

Deze heb je dus net gemist. Maar stop! Voordat je dit scherm weg klikt: kunnen we je misschien op een andere manier helpen?

Laat gerust je gegevens achter met jouw vraag, en we nemen snel contact met je op. Want werken aan je mentale veerkracht, of überhaupt je vitaliteit, is niet iets dat je alleen in een themaweek, zoals de Nationale Vitaliteitsweek, doet.

    De BlijeBreinBox is initiatief een vanuit Seppworks en We Are Energy: een groep van vier energieke organisaties die geloven in de kracht van vitaliteit.

     

    × Hoe kan ik je helpen?