Scroll to top

Nieuwe collega Bas Wieggers


8 april 20248 april 2024No comments

“We hebben een nieuwe jongen in de klas, en hij heet…” 🎵

 

Hoewel het hergebruiken van content handig is, is dit 𝗚𝗘𝗘𝗡 𝗛𝗘𝗥𝗛𝗔𝗟𝗜𝗡𝗚! ❌

 

We hebben namelijk wéér een nieuwe jongen “in de klas”. En ja, hij heet wéér Bas. 🫣 Tot zover de herhaling.

 

Bas Wieggers komt ons team versterken en gaat als “adviseur vitaliteitsprogramma’s” aan de slag om zoveel mogelijk organisaties -en daarmee hun medewerkers- in beweging te brengen.

 

“Mijn dagen draaien voornamelijk om het inspireren en adviseren van bedrijven over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Ik ga op zoek naar nieuwe kansen en klanten, om vervolgens voor hen -samen met mijn collega’s- een verbluffend vitaliteitsprogramma te ontwikkelen,” vertelt hij met een brede glimlach.

 

Waar hij het meest naar uitkijkt? “Om zo snel mogelijk op vlieghoogte te zijn en de fysieke en mentale vitaliteit van werkend Nederland te vergroten. En stiekem kijk ik ook uit naar de borrels met collega’s! 😉”

 

Maar buiten dat, wie is Bas? Welke gekke hobby’s neemt hij mee? “Ik ben geboren en getogen in het mooie Doetinchem. Ik heb in Nijmegen aan de HAN de opleiding commerciële economie gedaan. Echt gekke hobby’s heb ik niet, maar het is maar wat je gek vindt natuurlijk. Guilty pleasures daarentegen: het Eurovisiesongfestival! Ik houd alle bookmakers in de gaten en deze feestelijke dagen zijn al een jaar van tevoren in mijn agenda geblokt.”

 

Uiteraard zijn we ook benieuwd hoe Bas zelf in beweging blijft. “Bijna elke avond is wel gevuld met sport. Niet omdat het moet, maar echt omdat ik het leuk vind. Je vindt mij minimaal een keer per week op de padelbaan, minimaal twee keer per week op de rug van een paard en de dagen die over zijn ren ik me rot om mijn eigen PR’s te breken.”

 

Bas zijn motivatie om bij ons te solliciteren? Met een grote glimlach: “De mentaliteit! Op alle socials en communicatie straalt Seppworks sportiviteit en gezelligheid uit. Zelf heb ik meegedaan aan de stappenchallenge bij mijn oude werkgever en vanaf toen had ik Seppworks in het vizier. Toen ik zag dat jullie ook nog een padelbaan sponsoren bij mijn club, kon ik er uiteraard niet meer omheen.😉”

 

En Bas zijn droomklant? TU Eindhoven! “Hoe leuk zou het zijn als we de docenten en andere medewerkers van de TU Eindhoven in beweging kunnen krijgen”. Dus TU/e, als jullie binnenkort een belletje van ene Bas ontvangen, jullie weten nu waarom. 👀

 

Bas zijn eerste week zit er op, en dat is hem maar al te goed bevallen. “Wat een warm welkom! Mijn bureau was leuk versierd en mijn nieuwe collega’s lieten mij direct thuis voelen, een super warm bad! En een bijkomend voordeel: omdat er elke dag een georganiseerde lunch is, heb ik ’s ochtends tijd over 😜.”

 

Fijn dat je er bent Bas! Samen brengen we werkend Nederland nóg meer in beweging.

× Hoe kan ik je helpen?