Scroll to top

Nieuwe collega, Bas!


22 maart 202422 maart 2024No comments

🎵 ”We hebben een nieuwe jongen in de klas, en hij heet…” (kennen we ‘m nog?) Juist, Bas! Vers van de pers, net binnen en zo enthousiast als een jonge labrador (ofwel: Tony 🐶). We vroegen hem in zijn eerste week het hemd van het lijf. Want: Wie is Bas? Wat komt ‘ie doen? Waarvoor kun je ‘m midden in de nacht wakker maken? En, niet geheel onbelangrijk, welke gekke dingen heeft hij al van zijn collega’s ontdekt? 👀 We geven het woord aan hem!

 

”Even voorstellen: ik ben Bas, 22 jaar jong en ik breng mijn dagen door in het gezellige Zeddam. Momenteel ben ik druk bezig met mijn studie European Public Health in het bruisende Maastricht, en ik hoop deze zomer mijn diploma in ontvangst te nemen.

 

Als ik niet met mijn neus in de boeken zit, kun je me waarschijnlijk vinden op het voetbalveld, waar ik niet alleen speel maar ook mijn talenten inzet als regionaal voetbalscheidsrechter. En als de bergen mij roepen, trek ik er graag op uit met vrienden om die te bedwingen. Nou ja, met wisselend succes, laten we het daarop houden…

 

In mijn vrije tijd ben ik ook nog eens actief als vrijwilliger bij verschillende verenigingen, waaronder de lokale voetbalclub, scouting en de carnavalsvereniging. En als je me ’s nachts wilt wakker maken, dan moet het wel voor iets spectaculairs zijn, zoals een last-minute reis naar een toffe bestemming!

 

Maar nu over naar Seppworks. Via Niels ben ik hier beland en na wat research en inspirerende gesprekken met Niek, ben ik helemaal enthousiast geworden over dit bedrijf. Ik ga me voornamelijk bezighouden met het analyseren van de vitaliteitsmarkt in Nederland en in het buitenland, onze projecten onder de loep nemen en de projectcoördinatoren ondersteunen.

 

Wat ik het allermeest naar uitkijk? Dat is simpel: aan de slag gaan met deze geweldige collega’s natuurlijk!

 

Oh, en over mijn eerste week gesproken: man oh man, het fanatisme tijdens potjes tafeltennis is niet normaal hier! En laten we de aanwezigheid van een aantal harige vrienden niet vergeten, we hebben hier een hoop vriendelijke viervoeters rondlopen.

 

Kortom, ik kan niet wachten! Helemaal zin in.”

Leuk dat je er bent, Bas! We kijken ernaar uit om samen met jou Seppworks, en daarmee werkend Nederland, nog meer in beweging te krijgen.
× Hoe kan ik je helpen?