Scroll to top

“Het belooft een mooi avontuur te worden”


12 september 2023No comments

Afgelopen week zijn er niet één, maar twee gloednieuwe “bewegingsbrengers” aan boord gekomen, en wij kunnen ons geluk niet op!

Met Afke en Stan brengen we nóg meer medewerkers in beweging. Afke stapt met volle energie in de rol van onze projectmanager, waar ze zich zal bezighouden met het plannen, organiseren, communiceren en lanceren van onze programma’s bij onze geweldige opdrachtgevers. Ondertussen gaat Stan de komende maanden een avontuur beleven tijdens zijn stage, waarbij hij vooral een flinke dosis ervaring zal opdoen op het gebied van organisatie en communicatie.

 

Wij vragen Afke: “waar kijk je het meest naar uit?” Afke glimlacht enthousiast wanneer ze deze vraag hoort. Ze heeft er lang naar uitgekeken om deel uit te maken van het team en is klaar voor het avontuur dat voor haar ligt. “Mijn antwoord is eigenlijk vrij eenvoudig. Ik kijk het meest uit naar het betrokken zijn bij mooie projecten. Het soort projecten waarbij we samen met de klant een stip aan de horizon bepalen en dat tot in de puntjes uitwerken. Maar weet je wat het echt speciaal maakt? Het samenwerken met collega’s. Samen met hen leuke dingen creëren, brainstormen over creatieve oplossingen en elkaar inspireren om het beste uit onszelf te halen. Dat is waar ik echt naar uitkijk.”

 

Zoals gezegd zijn wij maar al te blij dat Afke heeft gereageerd op onze vacature. Wat sprak haar nu het meest aan? Afke antwoordt snel: “Sowieso het hele thema vitaliteit en het bedrijf zelf. Op het moment dat ik binnenkwam voor een kennismaking, voelde ik de positieve energie direct. Het idee dat we bij Seppworks werken aan het bevorderen van vitaliteit, niet alleen voor onze klanten maar ook voor onszelf, spreekt me meteen aan. Het is geweldig om te weten dat we iets doen dat echt een verschil kan maken in het leven van mensen.”

 

Haar eerste week zit erop. De kop is eraf, zeg maar. We vragen Afke hoe ze deze heeft ervaren. Afke glimlacht breed. “Heerlijk! Ik word ontzettend warm ontvangen door mijn nieuwe collega’s. Het voelt meteen als een goede start. Ik kijk echt uit naar wat er allemaal gaat komen in de komende tijd. Het belooft een mooi avontuur te worden, en ik ben er helemaal klaar voor!”

 

Het is duidelijk dat Afke boordevol energie en passie zit, klaar om haar nieuwe rol als projectmanager met beide handen aan te pakken. Welkom, Afke en Stan!

× Hoe kan ik je helpen?