Scroll to top

Vitaliteitspakket NRGY

Yes! Active Living en Seppworks gaan samenwerken. We slaan onze handen ineen en bundelen onze krachten.

Active Living is dé specialist op gebied van het in kaart brengen van vitaliteit, coacht individuen naar een gezonde leefstijl en biedt Preventief Medische Onderzoeken (PMO) en Periodiek Arbeidskundige Onderzoeken (PAGO) aan bij organisaties.

Bij Seppworks brengen we medewerkers in beweging. Dit doen we aan de hand van op maat gemaakte vitaliteitsprogramma’s  met daarbij verrassende en creatieve marketing- en communicatiecampagnes. Confetti, ballonnen, we trekken echt alles uit de kast om jouw medewerkers in beweging te krijgen.

Samen hebben we een gedeelde passie voor een gezonde leefstijl en vitaliteit op de werkvloer. Want gezonde en fitte medewerkers zijn productiever, langer inzetbaar en presteren beter. Zij vormen de basis voor een succesvolle organisatie.

NRGY by Active Living X Seppworks

We werken al langer samen en nu is het tijd voor de volgende stap. We willen niet concurreren maar samenwerken om zo onze klanten nog beter van dienst te zijn op het gebied van vitaliteit. Want, alleen ga je sneller en samen kom je verder!

Vanaf nu is het dus ‘aan’. Hoera! Onze samenwerking vieren we graag met jou. We hebben een speciaal vitaliteitspakket samengesteld: NRGY.

Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de video.

 

Zet de eerste stappen richting een vitalere organisatie

Om onze samenwerking te vieren hebben wij een speciaal vitaliteitspakket samengesteld. Daarmee zet jij heel gemakkelijk de eerste stappen richting een vitalere organisatie.

Dit pakket bevat:

  • onze Seppworks stappenchallenge, een gezonde stappenstrijd om met je collega’s lekker in beweging te komen;
  • onze quickscan vitaliteit, voor jou als werkgever bedoelt om inzicht te krijgen welke rol vitaliteit in jouw organisatie speelt;
  • op individueel niveau krijgen medewerkers de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een leefstijlcoach en zo te werken aan hun eigen vitaliteit;
  • en tot slot een adviesgesprek met onze experts om vitaliteit binnen jouw organisatie verder vorm te geven. 

Wat is de investering?

Wil jij de eerste stappen zetten richting een vitale(re) organisatie? Wij bieden je dit pakket aan voor ons speciale actietarief van € 32,50 per persoon (hierbij gaan we uit van 100 deelnemers). En omdat het feest is, krijg je de quickscan van ons cadeau! 

Deze bedrijven gingen je al voor

1
3
Ontwerp zonder titel (3)
4
5
6
7
9
10

Wil jij een vitale organisatie?

Wil jij de eerste stappen zetten richting een vitalere organisatie en gebruik maken van ons NRGY pakket? Laat het ons weten, wij vertellen je er graag meer over. Kun je (ook) niet wachten? Bel ons dan op 0314 23 40 41.

    × Hoe kan ik je helpen?