Scroll to top

Op afstand toch samenkomen


10 december 202025 maart 2021No comments

Samenkomen in coronatijd is een uitdaging. Althans, dat denken we. Online is er veel mogelijk om toch op afstand een soort van samen te zijn. Zo organiseren we binnenkort voor Zehnder een online festival voor alle Nederlandse en Belgische collega’s. Een dag bomvol energieke activiteiten zoals een kookworkshop met kinderen, zumba, een masterclass, yoga, boksen, high intensity intervaltraining, hardlopen, fietsen, een handlettering workshop en nog veel meer. Voor ieder wat wils èn online te volgen. Samen met familie of in je eentje. Daar wil je als Zehnder-collega toch absoluut bij zijn?

 

Wie is Zehnder?

Zehnder is marktleider op het gebied van binnenklimaatsystemen en is leverancier van een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Dit doen zij met producten en systemen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie en filtering.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over dit online festival? Of heb je interesse om eens samen te praten over wat wij voor jou organisatie kunnen betekenen? Bij al onze activiteiten richten wij ons op één van de vitaliteitspijlers: mentale veerkracht, rust en herstel, voeding of fysieke activiteiten. We vinden het belangrijk dat alle activiteiten laagdrempelig zijn, met een positieve insteek en verzorgd door professionals. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.
× Hoe kan ik je helpen?