Scroll to top

Pleit voor vitaliteit


13 januari 2022No comments

Het begin van een nieuw jaar, een goed moment om terug te blikken én vooruit te kijken. Wat zijn jullie (nieuwe) plannen? Wat staat er bij jullie bovenaan de kalender? Wij hopen natuurlijk van harte dat je nu ‘vitaliteit!’ roept, maar weten (helaas) dat dit vaak niet het geval is. Doodzonde, want als je je bedenkt dat een ziektedag werkgevers €200 tot €400 kost en een medewerker met een gezonde leefstijl 30% productiever is, zou je denken dat het juíst prio moet zijn. Het loont om te investeren in medewerkers. Want op de vraag ‘Wil je ongemotiveerde, ongezonde en niet blije medewerkers?’ weet jij toch ook het antwoord?
Om prioriteit te geven aan vitaliteit is het belangrijk om te weten wat het precies inhoudt. Vitaliteit wordt omschreven als levenslust of levenskracht. Vrij vertaald betekent het energie hebben, lekker in je vel zitten. Een opgeladen batterij, je happy en fit voelen en het beschikken over een grote mentale veerkracht maakt allemaal dat je je vitaal voelt. Vitaal zijn is heel fijn en basis voor een gelukkig leven. Genoeg reden dus vitaliteit bovenaan je agendalijst te zetten.
Weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem, wij helpen je hier graag bij. Een gezonde mix aan activiteiten waarmee we alle medewerkers mentaal en fysiek in beweging krijgen is ons doel. Denk bijvoorbeeld aan interactieve workshops, lunchlezingen, vitaal leiderschap trainingen, health checks of met het hele bedrijf de strijd aan gaan om de meeste stappen te zetten in een beweegchallenge. Onmisbaar voor het succes van het programma zijn onze wervende communicatiecampagnes. Door het leuk te maken krijg je als medewerker ècht zin om mee te doen. Binnenkort koffie?
× Hoe kan ik je helpen?