Scroll to top

TenneT: Een vitaliteitsprogramma voor 6.000 medewerkers

Stel je voor: een energieke organisatie waarin medewerkers bruisen van vitaliteit en flexibiliteit. Dat is het resultaat van de bijzondere samenwerking tussen TenneT en Seppworks. Al sinds 2015 bouwen we samen aan een vitaliteitsprogramma dat niet alleen succes boekt, maar waar deelnemen aanvoelt als een feestje.

In de dynamische wereld van de energiebranche is verandering de constante factor. Voor TenneT betekent dit niet alleen meegaan met de ‘stroom’, maar het vraagt ook om een vitale organisatie en veerkrachtige medewerkers. Voor ons een unieke kans om iets unieks te creëren. Het resultaat? Een vitaliteitsprogramma op maat met daarin masterclasses, workshops, coaching en fysieke activiteiten. Dit alles met één doel: medewerkers de tools geven om flexibeler, veerkrachtiger en wendbaarder te worden en blijven.

“Samen sporten gaat verder dan alleen het verbeteren van fysieke gezondheid; het creëert een unieke band binnen de organisatie. Wanneer je samen in hetzelfde shirt loopt of deelneemt aan dezelfde activiteit, ontstaat er een bijzondere verbinding binnen de organisatie. Het maakt niet meer uit of je een leidinggevende bent, een specialist op een bepaald gebied, of een nieuwkomer in het team – tijdens het sporten ben je één team.”

  • Projectnaam

    Always Energy

  • Missie

    Medewerkers tools geven om flexibeler, veerkrachtiger en wendbaarder te worden en blijven.

  • Resultaat

    Blabla blsdblabal

× Hoe kan ik je helpen?