Scroll to top

Salesmanager vitaliteitsprogramma's (m/v)

Staan de woorden sales en vitaliteit op jouw lijf geschreven? Mooi! Wij zoeken namelijk de leukste en energiekste collega om ons salesteam uit te breiden.


Bij Seppworks doen we toffe dingen, tenminste dat vinden we zelf. Tijdens onze kennismaking mag je daar natuurlijk zelf over oordelen. In het kort: wij helpen onze klanten om hun medewerkers in beweging te brengen. We vergroten de fysieke en mentale vitaliteit door het ontwerpen en uitvoeren van maatwerk vitaliteitsprogramma’s.


Van productiebedrijven, retailers, logistieke bedrijven of zakelijke dienstverleners. Groot of klein, we helpen ze graag met onze expertise en hebben al een gave klantenkring. Er is echter een kleine maar… Nog niet alle organisaties kennen ons. Dat is jammer, want wij hebben grootse dromen om werkend Nederland vitaler te krijgen.

Salesmanager vitaliteitsprogramma’s

Daarom zoeken we uitbreiding voor ons salesteam. Dat doen we graag met jou! Wat we belangrijk vinden is dat je ervaren bent in sales. Jij weet hoe je het gesprek aangaat met hr-directeuren, managers en andere belangrijke stakeholders. Met jouw kennis inspireer en adviseer jij over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. 


We bouwen aan echt goede klantrelaties, snelle sales is niet aan ons besteed. In deze functie ga je veel nieuwe prospects benaderen, koude acquisitie is dus jouw ding. Daarna volgt het andere leuke deel van jouw job: samen met onze projectcoördinatoren ga je een kick-ass programma ontwerpen om jouw aanstaande klant mee omver te blazen. Ons kantoor is in Doetinchem, maar we werken landelijk.


Met jouw HBO werk en/of denkniveau pak jij deze zelfstandige job maar wat graag op. We zijn een creatief en hecht team en geven jou graag de vrijheid om succesvol te zijn. En natuurlijk staan we als team ook voor je klaar. *boks*

Dit bieden wij jou

In ruil voor jouw grenzeloze enthousiasme en inzet kom je te werken in een ongekend leuk team, dat begrijp je inmiddels natuurlijk wel 😉.


Het salaris bestaat uit zowel een vast als bonuscomponent. Dit bespreken we graag met je wanneer we wederzijds enthousiast zijn. Daarnaast ontvang je 25 vakantiedagen bij een fulltime arbeidsovereenkomst. Met een extra dag maatschappelijk verlof kun je ieder jaar iets goeds doen voor een ander. Een laptop, mobiel en leaseauto behoren ook tot jouw feestpakket. We denken aan jouw oude dag met een pensioenregeling en houden je fit door wekelijks onder begeleiding van een professional op ons kantoor te trainen. Doordat we onderdeel zijn van de Golazo Group, mag je ook gratis deelnemen aan de door Golazo georganiseerde sportevents. 


We geloven erin dat jij zelf het beste weet hoe jij jouw agenda indeelt en waar je werkt. Zolang jij goede prestaties levert, ontvang je ruime zelfstandigheid en flexibiliteit terug.

Hoe gaan we verder?

Sta je nu te stuiteren van enthousiasme en denk je: ‘deze baan, dit ben ik en dit wil ik?!’ Te gek! Kom maar door met jouw motivatie en CV in de inbox van Marja (marja@seppworks.nl). Bellen mag natuurlijk ook (06 48 20 60 32). Of kom in beweging naar ons kantoor. Je wordt altijd enthousiast begroet door onze harige viervoeters of onszelf natuurlijk! 


P.s. is dit niet dé vacature voor jou, maar ken je wel mensen? Geef ze vooral een seintje, dat vinden we fijn!

× Hoe kan ik je helpen?