Scroll to top

Stap voor stap gezonder leven


29 december 20214 januari 2022No comments

Afgelopen jaar zijn veel medewerkers meer gaan bewegen door onze stappenchallenge. De Seppworks stappenchallenge is een gezonde en uitdagende stappenstrijd tussen collega’s en helemaal coronaproof. Het versterkt de onderlinge verbondenheid en is bovenal gewoon leuk.
Dat bewegen goed voor je is, is natuurlijk een no-brainer. De stappenchallenge kan dan ook een mooie opstap zijn richting een vitaler leven. Dat bewijst wel het verhaal van een van onze deelnemers. Deze stapper deelde zijn inspirerende ervaring met zijn collega’s.
Waar hij eerst nog huiverig was mee te doen, ging hij toch overstag. “Ik liep niet vaak, maar met een positieve instelling ben ik begonnen met mijn wandelingen. Door het wandelen slaap ik beter en het competitieve karakter in mij zorgde ervoor dat ik dagelijks steeds meer stappen ging zetten. Als ik zag dat een andere collega een dag won, maakte ik nog een extra ommetje ;)”.
Daarnaast heeft hij ook een nieuwe hobby ontwikkeld. Doordat er in de app vaak foto’s door collega’s werden gedeeld, inspireerde hem dat om mooie natuurplaatjes te schieten met zijn camera. En hoe gaaf, sindsdien zet hij elke dag meer dan 10.000 stappen. Win-win en win dus!
Wil je het nieuwe jaar gezond beginnen en de Seppworks Stappenchallenge ook bij jouw organisatie inzetten? Laat het ons weten, wij vertellen je er graag meer over. Waar wacht je nog op?
× Hoe kan ik je helpen?