Scroll to top

Ga met collega’s de stappenstijd aan
en maak, op een leuke manier,
van wandelen een gewoonte

โ€œDe challenge is eenvoudig, zorgt voor een leuke competitie, versterkt het teamgevoel en is bovenal gewoon leuk!โ€

Onderzoeken liegen er niet om; wandelen heeft ontelbare voordelen. Door meer te bewegen voel je je niet alleen fitter en gezonder, het verkleint ook de kans op allerlei nare ziekten en vermindert stress.ย  Een waar wondermiddel dus!

 

En daarom hebben wij speciaal voor jou en je collega’s de Seppworks stappenchallenge. Zo maken jullie, op een leuke manier, van meer wandelen een gewoonte. En dan hebben we het nog niets eens gehad over de gezonde competitie onderling en de groeiende teamspirit.

 

Benieuwd hoe de challenge werkt en wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees snel verder!

Deze bedrijven gingen je al voor

1
1
3
Ontwerp zonder titel (3)
4
5
6
7
9
CCV
Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland
Ultimo Software Solutions
SIM
IMS
Youwe
Hogeschool Rotterdam
Bribus
Cadmes
10

Hoe werkt het?

๐Ÿšถโ€โ™€๏ธ Een gepersonaliseerde app registreert moeiteloos elke stap die je dagelijks zet, zonder dat je iets hoeft in te schakelen. Dat is pas gemakkelijk!


๐Ÿšถโ€โ™€๏ธ De app is real-time, wat betekent dat hij altijd up-to-date is. Met slechts รฉรฉn blik zie je wie de meeste stappen heeft gezet, wie voorop loopt en wie wat extra motivatie kan gebruiken.


๐Ÿšถโ€โ™€๏ธ Gebruik de chatfunctie om elkaar te stimuleren en te inspireren met leuke wandelfoto’s. Goed voor de teamspirit!


๐Ÿšถโ€โ™€๏ธ Hoe je de uitdaging inricht, bepaal je zelf: in teams, afdelingen of individueel. Of ga je met z’n allen voor een gezamenlijk stappendoel? Jij kiest, en wij regelen het voor je. We lichten graag alle opties toe in een gesprek.


๐Ÿšถโ€โ™€๏ธ Je bepaalt ook zelf de duur van de uitdaging. Uit ervaring weten we dat drie weken ideaal is. Het is precies genoeg tijd om serieus aan die nieuwe gewoonte te werken, maar niet zo lang dat je motivatie verliest. De uitdaging heeft hoe dan ook een duidelijke start- en finishdatum.


๐Ÿšถโ€โ™€๏ธ Wil je een extra motivatieboost? Maak dan gebruik van onze gepersonaliseerde berichten, zoals korte online workouts of handige wandeltips.


๐Ÿšถโ€โ™€๏ธ Geen โ€˜one size fits allโ€™, maar een challenge speciaal voor jullie bedrijf op maat gemaakt


๐Ÿšถโ€โ™€๏ธ Ook internationaal inzetbaar inclusief Engelstalige content.


๐Ÿšถโ€โ™€๏ธ Zonder communicatie geen beleving! Dus onze stappenchallenge is inclusief complete communicatie campagne met artikelen, pushmeldingen, mails, infographics en een online magazine.

Waar wacht je nog op? Ontdek alle mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek

Wil je de Seppworks Stappenchallenge ook bij jouw organisatie inzetten? Laat het ons weten, wij vertellen je er graag meer over.

    × Hoe kan ik je helpen?