Scroll to top

Talent in de spotlight


28 oktober 202128 oktober 2021No comments

Dagelijks bedenken èn organiseren wij de leukste vitaliteitsprogramma’s. Althans, dat vinden we zelf natuurlijk (wij van wc-eend ;-)). Voor elke activiteit zetten we de beste professionals in, of dat nou voor een yogales is of een workshop over vitaal leiderschap. Die professionals huren we in, maar dat kan ook een medewerker van de organisatie zelf zijn. Want als je weet dat Dorien van HR in haar vrije tijd ook yoga docente is, waarom benut je dit talent dan niet?
Bij onze opdrachtgever CCV zetten we regelmatig eigen CCV-ers in de spotlight. Hoe leuk is het om van je eigen collega bijvoorbeeld boksles of een workshop mindfulness te krijgen? Goed voor de betrokkenheid van de medewerkers. Het resultaat: het aantal aanmeldingen voor het jaarprogramma is hierdoor verdubbeld.
Als je je medewerkers wilt motiveren is het belangrijk erachter te komen wat hun intrinsieke motivatie is. Wat zijn hun drijfveren en waar worden ze blij van? Door je medewerkers in hun kracht te zetten, creëer je een gezonde werksituatie en houd je de juiste mensen aan boord. Win-win dus!
Wil je in jouw organisatie ook met vitaliteit aan de slag? Of ben je hier al mee bezig en wil je de volgende stap zetten? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee.
× Hoe kan ik je helpen?