Scroll to top

Uniek inkijkje!


18 januari 2024No comments

Uniek inkijkje!

Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe een vitaliteitsprogramma eruit kan zien? Wat erin zit? Voorbeelden van activiteiten? Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie?
Bekijk dan snel de aftermovie van een bruisend, zeer succesvol programma bij Stater N.V.! ๐ŸŽฌ

 

De medewerkers bij Stater werken heel hard. Om de betrokkenheid te vergroten, te zorgen dat collega’s zich vitaal blijven voelen รฉn om ze extra te waarderen vond Stater het tijd voor een cadeau aan alle medewerkers: een jaarprogramma om te werken aan vitaliteit. Hoe mooi is dat? ๐Ÿคฉ

 

Het doel met dit vitaliteitsprogramma? Medewerkers in beweging brengen en laten ervaren dat lekker in je vel zitten, zorgt voor meer energie en werkplezier.

Een paar hoogtepunten op een rij:

๐Ÿ”ฅ Het jaarprogramma zat vol met leuke, laagdrempelige, competitieve, en ontspannende activiteiten, en werd goed ontvangen: alles zaten binnen no time vol.

๐Ÿ”ฅ Tijdens de kick-off werden collega’s enthousiast gemaakt voor de stappenchallenge, en met succes: maar liefst 375 collega’s meldden zich direct aan.
๐Ÿ”ฅ Inspireren lukte metย Dai Carter,ย Gregory Sedocย enย Wouter de Jong. Stuk voor stuk toppers met alle drie een eigen verhaal over doorzetten, mindset en het streven naar eigen geluk(doelen).
๐Ÿ”ฅ En de luchtigheid zat ‘m in workshops zoals een Bob Ross schilderworkshop of een no-bake kookworkshop.

 

De reacties zijn veelbelovend: “๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ข, ๐˜ง๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ท๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜น๐˜ต๐˜ณ๐˜ข ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜จ๐˜ต!”

 

Wil jij ook de betrokkenheid van je werknemers vergroten, werken aan vitaliteit of waardering uitspreken met een gaaf jaarprogramma? Wij denken graag met je mee! Stuur ons een berichtje of neem contact op met Marja via 06 48 20 60 32. ๐Ÿ“ž

× Hoe kan ik je helpen?