Scroll to top

Stagiaire marketing- en communicatietalent (m/v)

Ben je ondernemend, enthousiast en houd je van ‘online’? Beschrijven mensen jou als ‘creatief’ en steek je graag je handen uit de mouwen? Kom dan bij ons jouw skills inzetten! Onze socials zijn erg belangrijk voor ons, het is ons visitekaartje. Jij kan hier een belangrijke rol in spelen tijdens je stageperiode. Vind je het leuk om content te ontwikkelen en houd je van veel vrijheid om je eigen ideeën in te brengen en uit te werken? Kom ons team versterken!


Bedrijfsprofiel:
Wij zijn Seppworks. Wij creëren en organiseren de leukste, mooiste en meest inspirerende vitaliteitsprogramma’s. Omdat wij geloven in de kracht van beleving en alles graag tot in de puntjes regelen en organiseren. Wij steken graag tijd in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.


Wij hebben ook een paar wensen:

  • Je bent een 3e of 4e-jaars student HBO communicatie
  • Je bent leergierig, nieuwsgierig en creatief
  • Je houdt van communicatie bedenken, produceren en live zetten
  • Je bent snel van begrip en tekst
  • Je bent een teamplayer en kan ook goed zelfstandig werken
  • Je zoekt een stageplaats (meewerkstage) voor studiejaar 2021-2022


Wat we bieden
Wij bieden de mogelijkheid om ervaring op te doen in een prettige, informele werkomgeving met een enthousiast en gedreven team. Uiteraard word je begeleid. Ook geven wij je de mogelijkheid om een opdracht of onderzoek voor je opleiding te doen. Hard werken wordt beloond, je krijgt een marktconforme stagevergoeding.


Interesse?

Kun jij niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Wij ook niet. Wij komen graag met je in contact. E-mail je CV en motivatiebrief  via info@seppworks.nl ovv ‘stage communicatie’.

× Hoe kan ik je helpen?