Scroll to top

Webinar: Van COVID naar GoFit


5 maart 20215 maart 2021No comments

Niet voor niets werd Rensa in 2017 verkozen tot het Vitaalste bedrijf van Gelderland. Bij Rensa is vitaliteit namelijk al jaren onderdeel van hun bedrijfsvoering. Wij gaven een webinar ‘Van COVID naar GoFit’ voor de medewerkers van Rensa. Tijdens dit webinar gaan we dieper in hoe je met je leefstijl je immuunsysteem kunt versterken en hierdoor je weerstand verhoogt tegen virussen, zoals corona. Benieuwd hoe Rensa dit webinar heeft ervaren?

 

Dianne Greijmans, HR projectmedewerker: “Wij hebben het webinar als waardevol ervaren. Het heeft veel vaart en het luisteren wordt afgewisseld met een quiz, erg leuk. De informatie die wordt gedeeld is in makkelijke taal uitgelegd en dus door iedereen goed te begrijpen en dit wordt aangevuld met concrete tips waar je als werknemer meteen mee aan de slag kunt gaan. De organisatie verliep soepel en een groot voordeel is dat alle medewerkers de mogelijkheid kregen om het webinar een later moment terug te kijken. Zo ben je niet gebonden aan een tijdstip en kunnen meer mensen deelnemen. Wij zijn dus enthousiast.”

 

Wil je meer informatie over ons ‘Van COVID naar GoFit’-webinar? Neem gerust contact op met Anne, zij vertelt je er graag meer over. Of wil je binnen je organisatie aan de slag met vitaliteit? Goed plan! Met verschillende activiteiten en programma’s gericht op zowel mentale als fysieke beweging, brengen wij jouw medewerkers écht in beweging en geheel coronaproof. Zullen we? Neem gerust eens contact op.

× Hoe kan ik je helpen?