Scroll to top

Van COVID naar ‘GoFit’


26 november 202025 maart 2021No comments

Een goed immuunsysteem is ontzettend belangrijk. Het beschermt je tegen bacteriën, schimmels, parasieten en houdt virussen, zoals het coronavirus, buiten de deur. Als je kijkt naar de relatie tussen het coronavirus en leefstijl, en leefstijlgerelateerde aandoeningen, blijkt dat 70% van de mensen die overleden zijn in mei (bron: RIVM), een leefstijlgerelateerde aandoening (obesitas, hart- en vaatziekten en diabetes type 2) had. Dat is veel! Gelukkig kun je zelf iets doen om je immuunsysteem te versterken, en daarmee je weerstand tegen virussen, zoals corona, te verhogen. Namelijk, het hebben van een gezonde leefstijl. Wij gaven er een webinar over!


Webinar ‘Van COVID na GoFit’

Wat kun je bijvoorbeeld doen om je immuunsysteem te verbeteren? Wat is het effect van (een gezonde) leefstijl op je immuunsysteem? Onze eigen vitaloog, Anne Hogeman, ging in het webinar ‘Van COVID naar GoFit’ dieper in op hoe je met je leefstijl je immuunsysteem kunt versterken. Ze gaf tips op het gebied van bewegen, voeding, roken, slaap, ontspanning, stress en mentale veerkracht en beantwoordde de vragen die in chat gesteld werden.

Meer weten?

Wil je meer informatie over ons ‘Van COVID naar GoFit’-webinar? Neem gerust contact op met Anne, zij vertelt je er graag meer over. Of wil je binnen je organisatie aan de slag met vitaliteit? Goed plan! Met verschillende activiteiten en programma’s gericht op zowel mentale als fysieke beweging, brengen wij jouw medewerkers écht in beweging. Zullen we? Neem gerust eens contact op.
× Hoe kan ik je helpen?