Scroll to top

Van onschatbare waarde


13 april 202327 december 2023No comments

Van onschatbare waarde

Vitale medewerkers zijn van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Een gezonde levensstijl heeft een positief effect op zowel de fysieke als mentale gezondheid van medewerkers en kan ook bijdragen aan een verbeterde productiviteit op de werkvloer. Maar wat levert het hebben van vitale medewerkers nou precies op voor jouw organisatie? In deze Seppinspireert zetten we een aantal voordelen op een rijtje.

Verminderd ziekteverzuim en lagere kosten

Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat medewerkers minder snel ziek worden èn sneller herstellen als ze toch ziek worden. Dit zorgt er dus voor dat het ziekteverzuim omlaag gaat, en hierdoor ook je verzuimkosten. Ook gaat de productiviteit en kwaliteit van het werk omhoog, want hun energielevel is op en top!

Duurzame inzetbaarheid en werksfeer

Een gezonde levensstijl draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dit houdt in dat medewerkers gedurende hun hele loopbaan gezond, gemotiveerd en productief blijven. Dit kan bijdragen aan een betere werksfeer en een hogere tevredenheid onder medewerkers. Medewerkers gaan met meer plezier naar hun werk.

Positieve bedrijfsreputatie en aantrekken van talent

En organisaties die vitaliteit hoog in het vaandel hebben staan, hebben vaak een positievere reputatie in de markt. Dit helpt bij het aantrekken van nieuwe medewerkers, en kan bijdragen aan een verhoogde loyaliteit van klanten.

Investeer in gezondheid, investeer in succes

Vitale medewerkers kunnen een aanzienlijke bijdrage leveren aan het succes van een bedrijf en zijn dus van onschatbare waarde. Hoe investeer jij in de gezondheid voor je medewerkers? Wil je hier eens over sparren? Leuk! Neem dan gerust contact met ons op.

Laat een bericht achter

× Hoe kan ik je helpen?