Scroll to top

‘Van toffe workshops tot activiteiten vol energie en inspiratie. We hebben genoten.’


11 januari 202227 januari 2022No comments

Wij zijn als school bij Seppworks terecht gekomen via een leiderschapsoriëntatietraject. Vanuit dit vertrekpunt wilden wij graag proactief werken aan vitale medewerkers en zo het ziekteverzuim terugdringen. Niek kende ik al langer en dus was dit lijntje snel gemaakt. Samen met Niek hebben wij een concept gemaakt en dit in een pitch gepresenteerd aan onze directie. Bij het hele team van Seppworks spat het enthousiasme ervan af en dat werkt zeer aanstekelijk.

Groen licht
Nadat onze directie ook nog financieel groen licht had gegeven is het concept gezamenlijk verder uitgewerkt. Met de knowhow vanuit Seppworks was dit een fantastische fase. Er werd goed naar ons geluisterd. Ze zijn bij ons op school geweest, wij zijn op kantoor geweest. En we hebben op school een Isselborgh Energiek werkgroep opgericht. Van A tot Z zijn we in ruim 2 jaar tijd fantastisch meegenomen op reis door Niek, Maureen en natuurlijk iedereen achter de schermen. Overal is aan gedacht en nu hebben we een Isselborgh lifeline geborgd door de school heen. Banners kunnen we altijd gebruiken en de lifeline is hierin terug te vinden. Ook nu kunnen wij nog terecht voor advies en ideeën. Heel fijn. Van toffe workshops tot activiteiten vol energie en inspiratie. We hebben genoten.

Isselborgh Energiek Festival
Als klap op de vuurpijl hebben we aan het einde van het schooljaar een Isselborgh Energiek Festival mogen organiseren. Hierin was de workshop van de WimHof methode met afsluitend ijsbad wel het absolute hoogtepunt. Ook na dit traject kunnen we dus nog terecht bij Niek en collega’s maar kunnen we ook veel zelf organiseren omdat wij ervan overtuigd zijn dat het werkt. Wij zijn in beweging gebracht en blijven in beweging. Seppworks heeft absoluut maatwerk geleverd bij ons op school. Naast alle grote organisaties zijn wij best een kleine doelgroep voor Seppworks maar dit hebben wij nooit gemerkt. We gunnen andere scholen absoluut dezelfde ervaring.

Laat een bericht achter

× Hoe kan ik je helpen?