Scroll to top

Vitale zestigers en bejaarde dertigers


6 maart 20202 juni 2020No comments

Vitaliteit hoort hoog op iedere agenda te staan. Vaak willen medewerkers en organisaties wel veranderen, maar weten ze niet hoe. Je denkt misschien dat vitaliteit niet voor iedereen is, wij bewijzen het tegendeel. Voor vitaliteit ben je nooit te jong of te oud en wie denkt dat je vitaliteit met de jaren afneemt heeft het mis. Wij streven naar vitale zestigers en weten wel raad met bejaarde dertigers. Het is een open deur, toch vertellen we het nog een keer: een vitale medewerkers is productiever en niet onbelangrijk: een prettiger mens. Vitale medewerkers zijn gezonder, werken met plezier en hebben volop energie. Wie wil dat niet? Geen wonder dat het begrip ‘vitaliteit’ de afgelopen jaren steeds meer een trend geworden is; het is tijd voor ‘vitaliteit’.

 

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers stimuleren kan op heel veel manieren. We zien vaak dat er acties bedacht worden om ziekteverzuim te voorkomen of zieke medewerkers te helpen met herstellen. Wij vinden dat dat beter of anders kan. Door het organiseren van activiteiten met als doel vitale, wendbare en flexibele medewerkers, waardoor preventieve interventies overbodig zijn. Met een duur woord noemen we dat: ‘amplitie’.

 

Vitaliteit is beleving. Bij al onze projecten zien we gemotiveerde medewerkers, het management zet medewerkers op een voetstuk door met verschillende activiteiten goed voor ze te zorgen. Het aanbieden van een programma betekent nog niet dat medewerkers ook meteen meedoen, daar is bewustwording voor nodig. Die creëren we met een stevige communicatiecampagne. We nemen medewerkers mee in ons verhaal en laten ze zelf ervaren wat vitaliteit voor hem of haar doet. Of het nu gaat om een beweegchallenge, een lunch- en learnsessie of een bootcamp, wij inspireren, motiveren en enthousiasmeren iedereen om in beweging te komen. Op naar vitale zestigers en weg met bejaarde dertigers.

 

Zullen we? Bekijk onze nieuwe website. Of bel voor een kop koffie, vinden wij leuk!

× Hoe kan ik je helpen?