Scroll to top

Compleet vitaliteitsprogramma, altijd op maat

Als jouw medewerkers lekker in hun vel zitten, vormen zij de basis van een succesvolle, gezonde organisatie. En dat vind jij belangrijk, anders ben je hier niet! Dat komt goed uit, want wij ontwikkelen vitaliteitsprogramma’s op maat, waarmee jouw mensen energiek, gemotiveerd en betrokken worden én blijven. We organiseren en coördineren toffe activiteiten op basis van thema’s die passen bij jouw organisatie. Of het nu gaat om teambuilding, gezonde workshops of uitdagingen die de hersenen prikkelen, we hebben volop ideeën om jouw medewerkers enthousiast in beweging te brengen.

Wat kun je verwachten?

Voordat we uit de startblokken schieten, duiken we dieper in jouw organisatie. Waarom wil je aan de slag met vitaliteit? Waar liggen de behoeften? Onze strategische vitaliteitssessie vormt een perfect startpunt hiervoor. . Dat is ons beginpunt, waarna we een compleet programma voor je opzetten.

 

➡️ Kapstok: we creëren een kapstok, een merk, dat alles verbindt. Zo is het altijd herkenbaar en kunnen we eventueel ook koppelingen maken met bestaand aanbod.

 

➡️ Complete kalender: we vullen de (jaar)kalender met activiteiten zoals masterclasses, challenges, webinars, workshops en clinics, gebaseerd op thema’s die bij jouw organisatie passen. We combineren de pijlers fysiek, mentaal, voeding, rust en herstel, sociaal, bevlogenheid en financieel. Geen standaardprogramma, maar iets unieks dat aansprekend is voor jouw team.

 

➡️ Volledig ontzorgd: van A tot Z zorgen wij voor alles: het regelen van locatie, de afstemming met sprekers, het klaarzetten van inschrijfformulieren, het benaderen van trainers, we hangen de slingers op – je kunt het zo gek niet bedenken. Ook zorgen we voor creatieve communicatie-uitingen die jouw vitaliteitesprogramma laten leven. Uiteraard alles in goed overleg. Je hebt altijd persoonlijk contact en een vast contactpersoon.

 

➡️ Duurzame aanpak: het programma bestaat niet alleen uit het bedenken, presenteren en uitvoeren van activiteiten. We willen echt impact maken. Daarom werken we nauw samen met leidinggevenden, waarbij we hen een prominente rol in het programma geven.

Vitaliteit staat voor levenslust. Dat je datgene kan doen wat je wil doen tot in de lengte van jaren.

FYSIEK

MENTAAL

VOEDING

RUST EN HERSTEL

BEVLOGENHEID

SOCIAAL

In jouw vitaliteitsprogramma combineren de pijlers fysiek, mentaal, voeding, rust en herstel, sociaal, bevlogenheid en financieel. Dit betekent niet dat altijd alle pijlers aan bod komen. We kiezen samen de juiste mix.

Waarom een vitaliteitsprogramma uitbesteden?

Omdat jouw agenda waarschijnlijk al vol zit en vitaliteit niet iets is dat je “ff tussendoor” kunt doen. Dat vraagt consistentie en aandacht. Ook weet je misschien niet zo goed waar je moet beginnen, of heb je moeite om precies die mensen te bereiken die je wilt. Ofwel: je kunt wel wat creativiteit en expertise op dit gebied gebruiken.

 

Je laat auto ook door een monteur onderhouden en niet door de lokale bakker. Toch? Zo kun je ook het beste vitaliteitsprogramma’s aan de experts overlaten! Wij komen graag voor je in beweging. Altijd met een grote glimlach.

Verwacht een volledige aanpak: van A tot Z, altijd op maat en inclusief creatieve communicatie-uitingen. Natuurlijk altijd met een grote glimlach.

Voorbeeld programma

“Hoe ziet zo’n vitaliteitsprogramma eruit?” Dat horen we vaak. We begrijpen dat het soms wat abstract klinkt. Hoe onze programma’s eruit zien, verschilt elke keer weer. Ze zijn altijd op maat gemaakt en daardoor uniek.

 

Laat je inspireren door een paar succesverhalen waar we trots op zijn, of bekijk de voorbeeldkalender hieronder om een beeld te krijgen (maar staar je er niet op blind, er is zó veel mogelijk!). Heb je nog geen goed beeld? Bel ons gerust op, we leggen het graag met 1000 voorbeelden uit!

Klaar om jouw organisatie in beweging te brengen?

Laat je verrassen door de vele voordelen van een vitaliteitsprogramma. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We staan te popelen om samen jouw organisatie in beweging te brengen!

× Hoe kan ik je helpen?