Scroll to top

Waarom investeren in vitaliteit jouw organisatie verder brengt


21 november 202327 december 2023No comments

Vitaliteit op de agenda voor 2024

Staat het stimuleren van vitaliteit al op jouw begroting voor 2024? Soms wordt gedacht dat investeren in vitaliteit een behoorlijke duit kost, wat organisaties kan weerhouden om ermee te starten. Maar wist je dat je, ongeacht je budget, de vitaliteit binnen jouw organisatie kunt verbeteren? Zowel voor grote als kleinere budgetten hebben we aantrekkelijke en toegankelijke programma’s met bewezen resultaten!

Bouwen aan een duurzame toekomst

Actieve en vitale medewerkers tillen jouw organisatie naar nieuwe hoogtes. Investeren in de gezondheid van je medewerkers heeft veel voordelen, waaronder verminderd ziekteverzuim en verhoogde betrokkenheid. Wist je dat een zieke medewerker een werkgever gemiddeld 250 tot 300 euro per dag kost? Dat zijn serieuze kosten!

Vitaliteitsprogramma’s op maat

Ons doel is om een gevarieerde reeks activiteiten aan te bieden, zodat we alle medewerkers zowel fysiek als mentaal in beweging krijgen. Denk aan interactieve workshops, lunchlezingen, trainingen voor vitaal leiderschap, gezondheidscontroles of zelfs een bedrijfsbrede uitdaging om de meeste stappen te zetten in een stappenchallenge. Onze overtuigende communicatiecampagnes zijn onmisbaar voor het succes van het programma. Wij maken het leuk en hangen de spreekwoordelijke slingers op, zodat medewerkers echt zin hebben om deel te nemen.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wij denken graag met je mee over passende vitaliteitsprogramma’s en hoe je deze binnen je budget kunt plannen. Tot snel?

× Hoe kan ik je helpen?