Scroll to top

We hebben GROOT nieuws


22 februari 202327 december 2023No comments

GROOT nieuws

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Seppworks wordt onderdeel van Golazo, het Europese sportbedrijf dat in Nederland onder meer bekend is van de NN Marathon Rotterdam. Hoera! Wat dit betekent lees je hieronder.

In beweging

Golazo Groep is een Europees sportbedrijf dat mensen gezonder en gelukkiger wil maken. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en organisatie van sportevenementen en vitaliteitsprogramma’s, sportmarketing en -media. Niek Reijmer: “Dit sluit naadloos aan op onze visie. Medewerkers in beweging krijgen en houden is wat we het liefste doen. De keuze om Seppworks over te laten nemen ging natuurlijk niet over één nacht ijs. Golazo wil zich internationaal verbreden en benaderde mij. Seppworks blijft onafhankelijk opereren, maar binnen de Golazo Groep genieten we ook van de voordelen en synergie die door de overname ontstaan. Zo realiseren we de groei die ik voor ogen heb en is de toekomst van mijn bedrijf veiliggesteld. En dat voelt heel goed.”

Versterking

In Nederland werken ongeveer 100 medewerkers voor Golazo, verdeeld over vier onderdelen: Golazo Sports (Rotterdam), Triple Double (Eindhoven), Arko Sports Media (Nieuwegein) en Peak 4 (Amsterdam). Niek: “Prachtige bedrijven waar we veel van kunnen leren. In de dagelijkse praktijk verandert er bijna niets. Onze naam blijft Seppworks en we zitten prima in ons pand in Doetinchem. Ook voor onze klanten en leveranciers verandert er niks. En ‘never change a winning team’, dus ook de samenstelling van ons team blijft zo. Daarnaast behoud ikzelf de dagelijkse leiding. Stiekem ben ik dan ook apetrots!”

Meer weten?

Wil je meer weten over Golazo, klik dan hier. Wil je succesvol aan de slag met vitaliteit bij jou op de werkvloer? Wij helpen je graag. Bel je ons?

× Hoe kan ik je helpen?