Scroll to top

Word suiker de baas met de Seppworks Suikerchallenge


4 november 20214 november 2021No comments

Kun jij de verleiding van suiker ook maar moeilijk weerstaan? Suiker is lekker zoet en daardoor eet je er al snel te veel van. En dat terwijl we allemaal wel weten dat suikers ongezond zijn. Te veel suiker kan bijvoorbeeld leiden tot darmklachten, vermoeidheid en overgewicht.

Minder suiker betekent vaak meer energie. Zodra je suikerrijke producten laat staan is je bloedsuikerspiegel een stuk stabieler. Hierdoor voel je je energieker, fitter én vrolijker. En dat is wat we willen toch? Als je begrijpt hoe jouw lichaam werkt, kun je de regie nemen over je eigen gezondheid.

Seppworks Suikerchallenge

Zet de eerste stap en ga samen met je collega’s de suikerchallenge aan. Samen met onze suikerexperts van De Voedingsacademie geven we je een impuls om nieuwe dingen te leren, bewuster te worden van het thema voeding èn de positieve effecten van minder suiker te ervaren.

Hoe werkt het?

Voor welke periode je de challenge aangaat bepaal je zelf. Via een appgroep delen we dagelijks handige video’s en tips en kun je vragen stellen aan de voedingsdeskundigen. Naast het delen van kennis is er een praktisch stuk; waar begin je, waar moet je op letten en wat kun je allemaal eten tijdens de challenge. Ook ontvang je een suikermagazine met een volledig weekmenu met ontbijt, lunch en warme maaltijden, allemaal zonder toegevoegde suikers. En wil je de challenge passend afsluiten met je team? Dan organiseren we een gezonde kookworkshop (live of online). De keuze is aan jou.

Doe je mee?

Wil je de Seppworks Suikerchallenge ook bij jouw organisatie inzetten? Onze challenges worden altijd op maat gemaakt. Laat het ons weten, wij vertellen je er graag meer over.

× Hoe kan ik je helpen?