Scroll to top

De Seppworks WORK@HOME-toolkit

Miljoenen Nederlanders werken noodgedwongen thuis vanwege het coronavirus. Een noodzakelijke maatregel om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Maar er liggen ook andere gevaren op de loer: gebrek aan lichaamsbeweging en veerkracht. Juist nu is het heel belangrijk voor je immuunsysteem om actief en mentaal veerkrachtig te blijven. Maak in deze tijd bewuste keuzes op het gebied van bewegen, gezond eten, ritme en focus.
 
Met onze online toolkit WORK@HOME voor bedrijven, ondersteunen wij jou en jouw team met verschillende online activiteiten (zoals stoelyoga, no sweat workout, mindfulness en coaching), interessante webinars, de stappentellerchallenge en ThuisWerkTips. Deze toolkit is altijd op maat en dus uniek. Doormiddel van een enthousiaste interne communicatiecampagne, inclusief online magazine, motiveren wij jou en je collega’s om deel te nemen. Ook maken wij korte, laagdrempelige, informatieve video’s. Klik en play. Zo simpel is het. Geen zware onderwerpen en geen belerende do’s en don’ts. Maar frisse, vrolijke en heldere hacks voor thuiswerken.
Wil jij ook zo’n filmpje of iets anders van de WORK@HOME-toolkit inzetten? Goed idee. Laten we virtueel een kop koffie drinken en kijken naar de mogelijkheden. Wij staan te popelen om aan de slag te gaan!
Neem contact op