Scroll to top

Youwe over Seppworks


14 april 202214 april 2022No comments

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. En als je dan ook nog mag werken met de leukste opdrachtgevers, is het natuurlijk helemaal feest. Voor Youwe organiseerden we een stappenchallenge en dit beviel zo goed dat het een vervolg heeft gekregen, hoe gaaf! Diego van Holland, HR afdeling, deelt zijn ervaring. Lees je mee?

Hey Diego, kun je vertellen wat Seppworks voor jullie doet?

“Seppworks is begonnen met het organiseren en uitvoeren van de Youwe Step Challenge”.

En hoe ervaren jullie onze dienstverlening in het algemeen of juist gericht op organisatie, communicatie, marketing, creativiteit, conceptontwikkeling etc.?

“De dienstverlening hebben wij altijd prettig ervaren. De communicatie was snel en duidelijk, er werd meegedacht in de ideeën en wensen die wij hadden en werden er zelfs ideeën voorgesteld uit eerdere ervaringen bij andere klanten. Tot slot werd het uiteindelijke voorstel in de breedste zin goed uitgevoerd. Van interne communicatie via verschillende kanalen (e-mail, intranet etc.) tot aan marketingmateriaal voor promotie en updates”.

Wat fijn om te horen. Kun je aangeven waarom je graag met ons samenwerkt?

“Seppworks toont vanaf het begin oprechte interesse en vestigt de aandacht compleet op een optimale dienstverlening. Open- en eerlijkheid is altijd aanwezig en het personeel denkt in alle oplossingen mee. Dit was voor ons dé reden om terug te komen voor een tweede event”

Tot slot, wat heeft de samenwerking met ons jullie opgeleverd?

“Naast de eerste twee events, heeft Seppworks ons laten zien dat zij meer bieden dan alleen de Step Challenge. Daar waar de samenwerking eerst is ontstaan voor één event, is het uitgebloeid naar een mooie toekomst met oplossingen voor HR-thema’s in Duurzame Inzetbaarheid, Vitaliteit en (werk)geluk! Wij zijn enorm blij dat Seppworks ons hierin kan ondersteunen”.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je eens vrijblijvend sparren? Dat doen we graag, stuur ons gerust een berichtje, dan nemen we contact met je op.
× Hoe kan ik je helpen?